Recenze solární plachty Cornisun

Zkušenosti našich zákazníků při používání plachty Cornisun.

Vaše plachta Cornisun je super věcička, pěkně to ohřívá vodičku a nám šetří korunky na plynu 🤣 jsme velmi spokojeni a doporučujeme dál.
Dávám jedničku s hvězdičkou. Líbí se i našim holkám Lucince a Wikince ❤️
Ivana a Zdenek
SOLÁRNÍ PLACHTA CORNISUN 3 X 7 M
______________________________________

Solární plachta je vynikající, voda je zahřátá na 28- 30 °C . Je s ní velmi dobrá manipulace, je ze tří dílů (kruh 430 cm) a proto jsme s ní velmi spokojeni. Vřele doporučuji Marie, Vintířov
______________________________________

Dobrý den,
koupili jsme si u Vás na prodejně plachtu ve třech pruzích na náš bazén průměr 550 cm. Slíbila jsme, že Vám dám vědět, jestli plachta bude tak, jak jste říkal. Dnes Vám děkuji za radu. Voda teploučká a v pruzích plachta se moc osvědčila. Vřele Vás doporučuji dál a to i přes internet.
Za nás fakt superrrr.
Manželé Trubičkovi Mělník.
______________________________________

Dobrý den, chci přidat nějaké zkušenosti z užívání vaší plachty na naší vířivce. Minulý týden (velká horka) se voda ohřívala z 28 na 32 - 33 stupňů, tento týden se ohřívá z 25 na 30. To vše za asi 5 hodin (dopoledne je vířivka ve stínu). Takže spokojenost! S pozdravem Václav Dedek
______________________________________

Dobrý den,
plachta opravdu funguje. Zakoupili jsme vaši plachtu na kulatý bazén v průměru 5.5 m a voda je krásně teplá, manipulace s plachtou v pruzích výborná, všem ji vřele doporučuji. Stoji za to!
Karin Holušová.
______________________________________

Snadná manipulace, plachta 360 cm je rozpůlená, voda se skutečně ohřívá, na noc dávám ještě i modrou solární plachtu a teplota vody v bazénu po 5 dnech používání je 30 stupňů, přes noc se ochladí minimálně. Nákup doporučuji. Hájková.

solarní plachta Cornisun kruh 360 cm
______________________________________

Dobrý den,
koupila jsem vaší plachtu solární a jsem velice spokojená, nikdy jsme neměli tak teplou vodu jako letos. Už jsem plachtu doporučila kamarádce. Přeji hodně spokojených zákazníků.
Jankularová
______________________________________

Velmi vstricne jednani a ochota dodat solarni plachtu i vcelku v atypickem rozmeru na navijeci rollo. Nikdy jsme nemeli tak teplou vodu s modrou ani cernou solarni plachtou jako mame ted s plachtou pruhlednou od Vas a uzivame si tak diky Vam denne luxusni vodu v bazenu. Diky moc. TB
______________________________________

Dobrý den,
zakoupil jsem u Vás solární plachtu CorniSun k celozapuštěnému plastovému bazénu o průměru 3,6 m, hloubka 1,1 m. Plachta je půlená na dva půlkruhy, lépe se tak s ní manipuluje při odkrývání a zakrývání bazénu. Použití plachty je tak jednodušší. Taktéž se lépe omývá od znečištění. Je to nutné provádět, neboť při zašpinění klesá účinnost. Teploty se takřka shodují s vámi uváděnými na vašich stránkách, leč bydlím na Severní Moravě v podhůří Jeseníků, kde jsou teploty hlavně v nočních hodinách nižší. Pro informaci dnešní teplota v 6,00 ráno (27.8.) je 23,0 stupňů.
Z hlediska mého hodnocení a zkušenosti je to zatím nejúčinnější solární plachta (před ní jsem měl modrou i černou).
 S přátelským pozdravem
 Ing. Pavel Černý
______________________________________

Dobrý den,
Rád bych Vám napsal kladnou recenzi na solární plachtu, kterou jsem od Vás zakoupil. Po zhlédnutí rozhovoru s Vámi na Youtube, jsem se rozhodl koupit vaši solární plachtu. Váhal jsem, protože jsem úplně nevěřil v její účinnost, ale po telefonátu s vámi jste mě přesvědčil.

Plachta je až neuvěřitelně funkční až jsme ji museli začít částečně oddělávat z bazénu, protože teplota už začala být opravdu vysoká, ale děti to ocenily :-)

Určitě Vaši solární plachtu budu doporučovat!

S pozdravem

Martin Jurčíček
______________________________________

Dobrý večer,
s Vaší průhlednou solární plachtou jsem naprosto spokojena. Dobře se s ní manipuluje - na náš částečně zapuštěný oválný bazén 5,5 x 3,7 jsem zvolila třídílnou variantu. Folie krásně udrží teplou vodu i za chladnějších nocí (pokles za noc 1 - 2 °C).
Bohužel nemám srovnání s tmavou plachtou, ale ta vaše vyhřála bazén ze 16°C na 27°C za 4 dny, potom voda dosáhla maxima 29°C a za posledních chladných dnů postupně klesla na 24°C (stav dnes, 28.7. v  18. hod.). Pokud svítí slunce, teplota se během dne opět zvýší o 1 - 2 °C. Takže Váš výrobek vcelku plní naše očekávání. Děkuji!
S pozdravem Jana Reichlová, Ruda nad Moravou
____________________________


Dobrý den.
S plachtou jsem spokojen, teplota v bazénu stoupla, bohužel máme starý betonový bazén mezi stromy a furt nám do něj padá nějaký bordel. Je mi líto solitéry ořezávat, neboť jsem líný, ( zde na moravském slovácku "zhnilý"). Když ležím rozvalený v bazénu a užívám si toho, že mě děcka nešplíchají vodu do ksichtu, je to žůžo! Bohužel nejsu Zdeňa Škromach a selfíčka si nefotím.
Příští rok jsem si dal skautský závazek, že pořeším ten padající bordel a vysavač dna. Potom, to bude Vážení DOKONALÉ ! Potom to vyfotím. 

Ceny a objednávka solární plachty Cornisun >>>

Jináč vaše upozornění, že plachta je lepší dělená skrzevá manipulaci, je vysoce profesionální a šikovné. Plachtu natahujeme  a roztahujeme na bazénu POUZE s manželkou. ( Mojí). Jde to snadno a lehce!
Tož se mějte fajn, s Vaším výrobkem jsme spokojeni. S Úctou a přáním hezkého dne
David Zálešák
____________________________

Dobrý den,
hodnocení na vámi zaslanou solární plachtu Cornisun rád posílám i s fotem.

V první řadě jsem velmi spokojen s dodací lhůtou a s objednanými rozměry. Plachta dokonale lícuje s obvodem bazénu a celková kvalita materiálu je taky dobrá, takže doufám, že se za dva roky nerozpadne jako u některých jiných plachet tohoto druhu.
Před objednáním je tedy dobré bazén dobře změřit, já ale vyšel z údajů od výrobce bazénu 3,6 m.

Doporučuji, aby poloviny plavaly vedle sebe, já jsem jednu asi 5 cm zúžil. Kdyby se překrývaly, tu nahoře by mohl lehce vzít vítr. Pro ostatní zájemce uvádím, že plachta dělená na dvě půlky je lepší, protože je s tím jednodušší manipulace a rozvine a smotá to i dítě.

Teplota vody se tím pádem zvýšila v tomto létu i o šest stupňů, což bylo požadavkem a přes noc nepoklesla o víc jak dva stupně.

Tudíž běžná teplota v bazénu byla po celé dny +- 28°, což je v mém případě dostačující a to bez jiného solárního ohřevu.
Voda která je ohřívána víc než 30°se rychle kazí, vyžaduje neustálé přidávání chemie což není žádoucí a proto jsem se solární plachtou naprosto spokojen.
Těžko ovšem můžu posoudit, jestli je lepší modrá, černá nebo jiná, protože tyto vyzkoušené nemám ale podle vaší studie o pronikání slunečních paprsků průhledné plachty až na dno, je to logicky pravda.

V neposlední řadě plachta samozřejmě zabraňuje tomu, aby do vody padal různý hmyz a jiný bordel. Smotáním plachty do role s tím nečistoty srolujete také a jednoduše potom plachtu opláchnete.

Všem potencionálním zájemcům můžu jen doporučit.
Lysáček A.

Solární plachta Cornisun půlená na bazénu 3,60 m
____________________________

Zakoupili jsme si u vás plachtu CorniSun 360 cm a jsme s ní velmi spokojeni. Praktické je to, že je rozdělena na dvě části, což umožňuje snadnější manipulaci. V letošním teplém počasí jsme díky plachtě velmi rychle dosáhli teploty vody i u dna 30 st.C a přes noc teplota téměř neklesla. Doporučujeme.

Petr D.
____________________________

Dobrý den, s Vaší plachtou jsme nadmíru spokojeni. Starý bazén se nám začátkem července zbortil a voda vyhřátá na 20 stupňů vytekla.

Napustili jsme nový bazén, zhruba 15 hektolitrů vody teplé asi 8 stupňů, díky Vaší plachtě a solárnímu ohřevu jsme do týdne vodu měli opět na 20 stupních. Vysvětlivka: bydlíme na horách ve výšce cca 650 metrů nad mořem, do letošního léta jsme používali klasickou plachtu a teplota vody nic moc, přes noc bazén hodně vychládal.

Naše zatím poslední koupání bylo po bouřce, venkovní teplota klesla o 10 stupňů a v bazénu klesla jenom o 1 stupeň.

Všem vřele doporučuji. Eva Kubíčková
____________________________

Dobrý den, se solární plachtou jsme velice spokojeni, v horkém létě jsme docílili 28 °C na dně. Zdraví Jarda 

solarni-plachta-cornisun-3x5m
____________________________

Dobrý večer, s plachtou jsme spokojeni, lépe se s ní manipuluje když je ve dvou dílech. Vodu máme 28-29 stupňů, naprostá spokojenost. Děkuji, Alena Kunčarová

solární plachta Cornisun 3 x 7 m pruhy
____________________________

Dobrý den,
jsem velmi ráda, že jsem využila nabídku Vaší firmy na zakoupení solární plachty na ohřev vody v bazénu. Po položení plachty na hladinu vody byla voda prohřátá na 28 až 30 stupňů během dvou slunečných dnů.
Velká spokojenost s Vaším výrobkem, díky.
Ivana Králová
____________________________

Dobrý den,

s plachtou CorniSun jsme velice spokojeni, používáme ji 2 měsíce a už pozorujeme značný rozdíl oproti minulým sezónám. Voda je teplejší min. o 3 stupně proti použití bez plachty a nedochází k jejímu ochlazení přes noc a v chladnějších dnech. Aktuální teplota vody je 28-29 stupňů Celsia. Plachtu jsme již doporučili dalším známým, kteří jsou taktéž spokojeni.

S pozdravem, rodina Skoupých
____________________________

Dobrý den,
s Vaší firmou i produktem jsme maximálně spokojeni. Hodnotíme vstřícnost, profesionální poradenství a rychlost dodání -  vše na jedničku:)
Teplota vody u dna bazénu (1,2 m hloubky, průměr 5 m) 26 stupňů. Plachta udržuje teplotu i při nižší venkovní teplotě, není třeba používat solární ohřev.

Děkujeme. Přeji pěkný den, Tatiana Šebková
____________________________

Dobrý den, teplotu vody mám 24°C takže asi v pohodě, nejvíce mě trápí, že mi plachtu bere vítr a hledám ji po zahradě.
____________________________

Dobrý den.

Teplota na dně bazénu byla 25°C (měřeno v době veder). Nemohu to porovnat s dřívější plachtou, protože jsem nikdy teplotu neměřili a navíc nebyla taková horka, jako letos.
Rozhodně ale musím konstatovat, že manipulace s třídílnou plachtou je mnohem jednodušší a k jednodílné plachtě bychom se z tohoto důvodu nevrátili.

S pozdravem Jarka Dolanská
____________________________

Dobrý den,

s plachtou jsme velmi spokojeni, voda se začala ohřívat okamžitě a citelně. Voda má u dna 30°C (i více) a teplota je stálá i při nepříznivém počasí. Opravdu jsem velmi spokojená.
Doporučuju. Světlana Sinani.
____________________________

Jsme spokojeni.Voda se prohriva do hloubky a ne jen pod plachtou. Teplota 28-30 stupnu.
Dik i za rychle dodani.
Dratvova
____________________________

Dobrý den,

se solární plachtou jsem spokojen. Vzhledem k tomu, že mám bazén zastřešený, aspekt ohřevu jsem nepozoroval nebo není tak výrazný. Na plachtě oceňuji to, že se snadno na hladině rozprostírá, radikálně se snížilo odpařování a voda se přes noc minimálně ochlazuje.

S pozdravem Nováček Václav
____________________________

S dodanou plachtou jsem plně spokojen. Splnila očekávání.
S pozdravem  Zdeněk Kňazovický
____________________________

Plachta plní svůj účel. Máme zapuštěný bazén deset let ale tak teplou vodu jsme nikdy neměly. Jsem moc ráda že ji mám. Všem mužů jen doporučit.
Jitka Krásová
____________________________

Dvakrát výhoda.
Prohřátí vody celkově i do hloubky bazénu a lepší manipulovatelnost s třetinami plachty.
To píšu ze zkušenosti s bývalou modrou plachtou vcelku.
Bezděk Libor Vimperk
____________________________

Dobrý den,
se solární plachtou jsme velmi spokojeni.Teď když se ochladilo máme teplotu vody kolem 27 stupňů. Když bylo venku 35, měli jsme vodu 31 i 32 stupňů.Takže za mně co trpím revmatem je to supr. Mám na dvorku z bazénu termály.
Kristina Sedlářová

____________________________

Dobrý den
jsem naprosto spokojen s termoizolační funkcí, musel jsem kvůli vysoké teplotě vody používat pouze polovinu oválu. V době venkovních teplot kolem 35 stupňů jsem záměrně chladil v noci vodu v solárních ohřevech a přesto měla voda 34 stupňů. Zabránit růstu řas byl těžký úkol, ale když se chce, všechno jde.
Problém je pouze s vločkováním nečistot, kvůli plachtám nechce vločkovací tableta plouti a je to nerovnoměrné.

S pozdravem Ing Petr Vokáč, Strakonice
____________________________

Dobrý den,

bohužel nemohu zatím potvrdit, že díky plachtě se zvýší teplota vody díky slunečnímu svitu jelikož vodu v bazénu jsem doteď stále ohříval přes sluneční vakuový kolektor. Co ale mohu potvrdit je že díky Vaší plachtě voda přes noc klesne opravdu jen o 1 max 2 stupně.Tím pádem je jasné že i přes den kdy je vodní hladina zakryta plachtou nedochází k ochlazování a tedy rychlejšímu  ohřátí vody. Až budou delší dobu slunečné dny a nebudu muset každý den dohřívat bazén přes kolektor, změřím rozdíly ranních a večerních teplot a pak Vám napíši relevantní odpověď zda vaše plachty funguje ve všech bodech jak prezentujete.

Bundik
____________________________

S plachtou jsme spokojeni, i přes chladné noci poklesne teplota v bazénu o 0,5 maximálně o 1°C. Výrazně nám pomáhá zvýšit teplotu vody v bazénu spolu s tepelným čerpadel a hlavně je neocenitelná při udržení teploty vody přes noc, takže není nutné intenzivní dotápění.

S pozdravem Ing. Ivan Navrátil
____________________________

Se solární plachtou CorniSun jsme velice spokojeni. Velice dobře se s ní manipuluje neboť je ze tří dílů a ohřívá rychleji. Řekli bychom, že jsou bubliny odolnější oproti bývalé modré.
S pozdravem manželé Černý.
____________________________

Prohlédněte si fotografie bazénů, zaslané našimi zákazníky >>>

Ceny a objednávka solární plachty Cornisun >>>